By continuing to use this site you consent to the use of cookies on your device as described in our cookie policy unless you have disabled them. You can change your cookie settings at any time but parts of our site will not function correctly without them.

Read more
Pewterers’ Hall

The Pewterers’ Company approached Murray Birrell to survey the external envelope of their Hall located in Oat Lane, London EC2. 

From the identification of repair and maintenance needs, a comprehensive external envelope works package was specified and tendered.

next project

The project involved a delicate negotiation in respect of scaffolding to adjoining land and included for the thorough cleaning of the elevations using a modern masonry cleaning technique, as well as the redecoration of joinery and the improvement of the internal flat roof.   The roofing work increased insulation and enhanced weathering, achieving a 20-year guarantee on materials and workmanship.

The works were procured as briefed and handed over on time and within the client’s budget. 

next project

project details